Εξειδικευμένοι Ιατροί

Στην οδοντιατρική κλινική CK DENTAL όλο το οδοντιατρικό και βοηθητικό προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο.

Φροντίδα του ασθενή

Βασικό μέλημα μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων οδοντιατρικών θεραπειών με τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μέσα.

Άρτιος Εξοπλισμός

Το οδοντιατρικό κέντρο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

FAQ

Έχετε κάποια ερώτηση;

Στο “Ck Dental Clinic“ διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό, ο οποίος μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου περίθαλψη με ασφάλεια για τους ασθενείς .

Στόχος μας είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από τη λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών του ασθενή, την ενημέρωσή του και την άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών.

Το οδοντιατρείο εξειδικεύεται ιδιαιτέρως στη χειρουργική στόματος,  στα οδοντικά εμφυτεύματα, στην αισθητική οδοντιατρική και στις θεραπείες με εφαρμογή Laser.

Στο οδοντιατρείο ακολουθούνται οι αρχές της σύγχρονης οδοντιατρικής, για ανώδυνη θεραπεία των δοντιών, σε συνδυασμό με τη βέλτιστη αισθητική απόδοση και την άριστη λειτουργικότητα.

  • Κάθε ασθενής μας λαμβάνει εξατομικευμενη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις προσωπικές του ανάγκες και επιθυμίες.
  • Έτσι κατα τη πρώτη σας επίσκεψη γίνεται λήψη του ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού,λήψη ψηφιακών ακτινογραφιων και εξωστοματικών και ενδοστοματικών φωτογραφιών.
  • Με την ολοκλήρωση της εξέτασης και τη συλλογή όλων των στοιχείων και αφού μελετήσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις που να ταιριάζουν στις επιθυμίες σας και τις αισθητικές προσδοκίες σας, διαμορφώνουμε μαζί το σχέδιο θεραπείας σας.
  • Η διάρκεια της πρώτης επίσκεψης είναι περίπου 30’

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Οι περισσότεροι ασθενείς που έχουν εμφυτεύματα δηλώνουν πως η ενόχληση μετά την τοποθέτηση τους ήτανε πολύ ηπιότερη από αυτή που περιμένανε. Παρά το γεγονός πως η αντοχή στον πόνο είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο οι περισσότεροι ασθενείς ελέγχουν τον πόνο με ένα ήπιο παυσίπονο. Αν ο αριθμός των εμφυτευμάτων που χρειάζονται είναι μεγάλος ή γενικότερα η διαδικασία σας προκαλεί μεγάλη αγωνία η τοποθέτηση είναι δυνατόν να γίνει και σε κλινική με μέθη ή γενική αναισθησία

Όχι. Στην πραγματικότητα είναι δυνατό να αντικαταστήσετε όλα τα κάτω δόντια με μια ολική επένθετη οδοντοστοιχία που στηρίζεται σε 2 έως 4 εμφυτεύματα. Από την άλλη πλευρά είναι πλεονεκτικότερο να αντικαθίστανται τα πίσω δόντια με ένα εμφύτευμα για κάθε χαμένο δόντι, έτσι ώστε να μπορούν να αντέξουν στις δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά την μάσηση.
Κάθε ασθενής είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή οντότητα προκειμένου να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός εμφυτευμάτων που χρειάζονται για να καλυφθούν οι ανάγκες του.