Ολοκεραμικές Στεφάνες

Home / Ολοκεραμικές Στεφάνες
Ολοκεραμικές Στεφάνες

Υψηλής ποιότητας κεραμικές στεφάνες πορσελάνης για τους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών.

Μια οδοντιατρική στεφάνη είναι μια “θήκη ” που τοποθετείται πάνω από ένα δόντι για να αποκαταστήσει το σχήμα , το μέγεθος και τη μασητική δύναμη του ή / και να βελτιώσει την εμφάνισή του . Μόλις κολληθεί στη θέση του , ένα στέμμα περιβάλλει πλήρως ολόκληρο το ορατό τμήμα του δοντιού που βρίσκεται πάνω από την γραμμή των ούλων . Αυτή προηγμένη οδοντιατρική διαδικασία αποκατάστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει ένα δόντι που έχει αποδυναμωθεί από τραύμα ή φθορά , ή να καλύψει ένα δόντι που είναι σοβαρά παραμορφωμένο ή αποχρωματισμένο.

Το οδοντιατρείο μας χρησιμοποιεί μόνο τα πιο σύγχρονα υλικά για τη δημιουργία των στεφανών που είναι φυσικά σε εμφάνιση και γίνονται για να διαρκέσουν.Εκτός από τις στεφάνες πορσελάνης, παρέχει επίσης σταθερές οδοντιατρικές γέφυρες πορσελάνης.

Μια οδοντική γέφυρα είναι μια οδοντιατρική αποκατάσταση που χρησιμοποιείται για να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργείται από ένα ή περισσότερα ελλείποντα δόντια . Απαρτίζεται από δύο στεφάνες για τα δόντια στις δύο πλευρές του ελλείποντα δοντιού ή δοντιών , και ένα δόντι / δόντια στο ενδιάμεσο. Μια γέφυρα μπορεί να συνδεθεί με τα φυσικά δόντια ή τα οδοντιατρικά εμφυτεύματα. Το οδοντιατρείο μας προσφέρει σταθερές οδοντιατρικές γέφυρες που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας , που είναι φυσικά σε εμφάνιση και γίνονται για να διαρκέσουν.

Το οδοντιατρείο μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της οδοντικής τεχνολογίας για να δημιουργήσει αισθητικές οδοντιατρικές στεφάνες και γέφυρες για να σας δώσει ένα φυσικό και όμορφο χαμόγελο .