Όψεις Πορσελάνης

Home / Όψεις Πορσελάνης
Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια προηγμένη αισθητική οδοντιατρική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να κάνει αισθητικές βελτιώσεις για τα δόντια σας , να αποκαταστήσει την ισορροπία στο στόμα σας , ή να λευκάνει σοβαρά λεκιασμένα ή αποχρωματισμένα δόντια .

Αυτή η καινοτόμος διαδικασία απαιτεί ένα συνδυασμό των δεξιοτήτων και αισθητικής αντίληψης ώστε να δημιουργήθουν όψεις πορσελάνης που είναι φυσικές σε εμφάνιση. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση του χαμογέλου σας και έχετε δόντια που είναι σπασμένα , σε λάθος θέση, στραβά , με ακανόνιστα διαστήματα μπορεί να είστε ένας καλός υποψήφιος για όψεις πορσελάνης .

Οι όψεις πορσελάνης είναι εξαιρετικά λεπτές, φτιαγμένες από πορσελάνη και μπορεί να κολληθούνε στην εμπρόσθια επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους . Οι σωστές όψεις πορσελάνης συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο όμορφου , ισορροπημένου χαμόγελου . Ο οδοντίατρος και το προσωπικό μας είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία της αισθητικής οδοντιατρικής για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το χαμόγελο που πάντα θέλατε με όψεις πορσελάνης.