Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου

Home / Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου
Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος που χρησιμοποιείται από τις καλύτερες οδοντιατρικές κλινικές στον κόσμο, οι οποίες φέρνουν την οδοντιατρική με ένα νέο τρόπο στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης, με απόλυτα ακριβείς θεραπείες, καλύτερα ενημερωμένους και ικανοποιημένους ασθενείς και μέσω των υπερσύγχρονων διαδικασιών και των εξειδικευμένων σχεδιαστών είναι πλέον δυνατόν να δείτε τοχαμόγελο πάνω σας ‘ζωντανά’ πριν ακόμα ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία στο στόμα σας.

Η τεχνολογία είναι πλέον πολύ αξιόπιστη στον ιατρικό και οδοντιατρικό τομέα και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον.

Ο Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου αποτελεί ένα καινούργιο επαναστατικό πρωτόκολλο όχι μόνο στην αισθητική οδοντιατρική αλλά και στα αόρατα σιδεράκια και στα εμφυτεύματα με αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα στα μέλη της ομάδας οδοντίατρος-ασθενής-οδοντοτεχνίτης.

Ο οδοντίατρος μπορεί ο ίδιος αρχικά να προβλέψει και να διαγνώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα και να αποφύγει σφάλματα σε πολύ συνθετα περιστατικά όπως η θέση της μέση γραμμής, η ασυμμετρία του προσώπου, των ούλων ή του άνω χείλους σε σχέση με τη θέση των δοντιών.
Ο ασθενής μπορεί να έχει μια οπτική προεπισκόπηση πώς θα είναι το νέο του χαμόγελο ενταγμένο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο επωφελείται σε μέγιστο βαθμό από την ψηφιακή τεχνολογία και μπορεί να κατανοήσει τις δυσκολίες που μπορεί να έχει το πρόσωπο ενός ασθενή ή τα χείλη του σε σχέση με το μέγεθος των δοντιών του, καθώς έχει στη διάθεση του νέα στοιχεία όπως βίντεο όπου φαίνεται ο τρόπος που χαμογελάει την ώρα που μιλάει.