Η ομάδα μας

Στην οδοντιατρική κλινική CK DENTAL όλο το οδοντιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο.

Η ομάδα μας

Οδοντίατροι

Χάρης Κακούνης DDS, MSc

Χάρης Κακούνης DDS, MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος

Απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Παθολογίας Στόματος, Πανεπιστημίου Αθηνών Κλινική εξειδίκευση Στοματικής Χειρουργικής, τμήματος Οδοντιατρικής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.2006-2007 Μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας, της Ελληνογερμανικής Συνομοσπονδίας. (Curriculum implantology of the Deutsch Griechischer – D.G.I).

Λίζα Θεοφανοπούλου

Λίζα Θεοφανοπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Λίζα Θεοφανοπούλου είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1993. Eργάζεται εδώ και 26 συναπτά χρόνια  με ιδαίτερο κλινικό ενδιαφέρον στην αισθητική οδοντιατρική και την περιοδοντολογία.

Γιάννης Ζερβανός

Γιάννης Ζερβανός

Χειρουργός Οδοντίατρος

Χειρουργός Οδοντίατρος BDS Μέλος ΟΣΑ, EOO, GDC, BDA O Γιάννης Ζερβάνος Είναι απόφοιτος της οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Ουαλίας (UWCM) στο Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας. Εργάζεται εδώ και 25 συναπτά έτη με ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον στην ενδοδοντία.

Βασιλική Τζίφα DDS, MSc

Βασιλική Τζίφα DDS, MSc

Παιδοδοντίατρος

Η Τζίφα Βασιλική γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, αποφοίτησε το 2005 με υποτροφία από την τράπεζα EurobankEFG ως “Αριστούχος απόφοιτος Λυκείου με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση’’ κατά τη σχολική περίοδο 2004-2005. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2011 με ’’Λίαν Καλώς’’.

Η ομάδα μας

Βοηθοί