Η ομάδα μας

Στην οδοντιατρική κλινική CK DENTAL όλο το οδοντιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο.

Η ομάδα μας

Οδοντίατροι

Χάρης Κακούνης DDS, MSc

Χάρης Κακούνης DDS, MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος

Απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Παθολογίας Στόματος, Πανεπιστημίου Αθηνών Κλινική εξειδίκευση Στοματικής Χειρουργικής, τμήματος Οδοντιατρικής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.2006-2007 Μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας, της Ελληνογερμανικής Συνομοσπονδίας. (Curriculum implantology of the Deutsch Griechischer – D.G.I).

Λίζα Θεοφανοπούλου

Λίζα Θεοφανοπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Λίζα Θεοφανοπούλου εργάζεται εδώ και 26 συναπτά χρόνια  με ιδαίτερο κλινικό ενδιαφέρον στην αισθητική οδοντιατρική και την περιοδοντολογία.

Βασιλική Τζίφα DDS, MSc

Βασιλική Τζίφα DDS, MSc

Παιδοδοντίατρος

Η Τζίφα Βασιλική γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, αποφοίτησε το 2005 με υποτροφία από την τράπεζα EurobankEFG ως “Αριστούχος απόφοιτος Λυκείου με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση’’ κατά τη σχολική περίοδο 2004-2005. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2011 με ’’Λίαν Καλώς’’.

Η ομάδα μας

Βοηθοί

Λαμπρινίδη Κική

Λαμπρινίδη Κική

Βοηθός Οδοντιάτρου

Απόφοιτος λυκείου με ειδικότητα “Βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων”.

Σκοπελίτου Μανταλένα

Σκοπελίτου Μανταλένα

Βοηθός Οδοντιάτρου

Απόφοιτος Νοσηλευτικής Σ.Β.Ι.Ε. με ειδικότητα “Βοηθός νοσηλευτή χειρουργείου”.

Οδοντίατροι

Διπλώματα και Πιστοποιήσεις Οδοντιάτρων

Η συνεχής επιμόρφωση στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα οδοντιατρικά δρώμενα εξασφαλίζουν την παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών θεραπειών. Για εμάς στην οδοντιατρική κλινική CK DENTAL  γνώμονας είναι παροχή ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας με τα καλύτερα υλικά και τον πιο σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό.